Voorwaarden

Huur voorwaarden huisje40bergen

1. Een week is van vrijdag tot vrijdag, een midweek is van maandag tot vrijdag en een lang weekend is van vrijdag tot maandag. Het boeken van een midweek en/of weekend is alléén mogelijk in het midden- en laagseizoen.
1a. Aankomsttijd is vanaf 16.00 uur en vertrektijd is uiterlijk 11.00 uur. In overleg en na toestemming door de eigenaren kan hiervan worden afgeweken.

2. Na reservering van de woning ontvangt u de digitale factuur (pdf) en moet u ter bevestiging van de boeking 50% aanbetalen. U dient het restbedrag (50%) uiterlijk zes weken voor aankomst te hebben betaald.
3. Indien u de vakantie annuleert, wordt door de eigenaar 50% van de reeds voldane aanbetaling ingehouden. Indien u reeds het volledige bedrag had voldaan, dan wordt 75% van de huurprijs teruggestort.

Echter bij annulering binnen de periode van vier weken voor aanvang van de huurperiode zal géén bedrag meer worden teruggestort.

4. Het volledige huurbedrag dient zes weken voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn. Indien u hieraan niet voldoet, vervalt uw boeking en treden de bepalingen zoals hierboven onder punt 3 vermeld, in werking, gelijk aan annulering.
5. De eigenaar accepteert geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van ongevallen die huurders, van welke leeftijd ook, in of nabij het huis overkomen.
6. De huurders zijn volledig verantwoordelijk voor welke schade dan ook, die door hun toedoen is ontstaan en dienen de eigenaars daarover onmiddellijk te informeren.
7. De huurders kunnen door de eigenaar/beheerder verzocht worden om het gehuurde object per direct te verlaten; indien eigendommen worden vernield of misbruikt, dan wel in geval van klachten van de omwonenden.
8. De eigenaar gaat ervan uit dat u een reis- en annuleringsverzekering afsluit, dan wel eventuele risico’s van annulering voor eigen rekening neemt. U dient tevens over wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te bezitten die gedurende de huur periode geldig is.